Annual Golf Festival at Club de Golf Can Bosch Sant Feliu

Club de Golf Can Bosch Sant Feliu

Club de Golf Can Bosch Sant Feliu posa a la seva disposició un cap de setmana de la felicitat amb el seu esport favorit mai; golf! Golf Festival d’enguany serà el 26 de febrer pròxim al 28 de, 2016, divendres a diumenge.

Esperar el cap de setmana més memorable de l’any amb l’experiència de golf inoblidable. Els amants del golf no són els únics que poden gaudir d’aquest esdeveniment, és clar. Els individus, parelles, amics i famílies -, literalment, tothom – es divertiran en aquest esdeveniment.

A part de la vista pintoresca al voltant del club de golf, la gent pot gaudir d’un munt d’activitats per a tothom. Els amants del golf poden veure i unir-se als jocs de golf. Grans premis són una sorpresa. Alguns jugadors de golf famosos i experts compartiran consells i trucs de golf per a principiants, així com per als consells de recerca dels aficionats al golf. Bandes en viu també són presents per mantenir a punt les oïdes de tots emocionant ocupat. Els nens tindran l’oportunitat d’obtenir exposats als esports. Els nens competicions de golf donen la benvinguda a tots a unir-se als equips, també.

El pagament Esdeveniment és de $ 200 per cada visitant. Aquest preu inclourà tots els productes necessaris en aquest esdeveniment de tres dies, incloent l’allotjament, l’alimentació, torneig, accés a l’activitat turística i el club de golf. Sens dubte és just dir que és una gran oferta!

L’obertura de l’esdeveniment serà el 26 de febrer de 2016, divendres a les 8 am. El pagament i la inscripció es pot fer en o abans de l’esdeveniment, en línia o fora. Anem a divertir-nos junts al festival. Ens veiem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *