Club de Golf Can Bosch Sant Feliu: The Perfect Spring Break Getaway

31318

La primavera està arribant! Això vol dir que les vacances de primavera és gairebé immediat. És l’oportunitat perfecta per passar més temps amb la seva família i amics. Vostè pot prendre un temps per a la família i fer alguna cosa divertit i emocionant junts, o es pot anar en algunes aventures amb els seus amics. El nostre nou patrocinador del club ens subministrarà amb recompenses per les rondes de cap de setmana.

Si vostè està a la recerca d’un nou lloc per passar temps de qualitat amb la seva família, el Club de Golf Can Bosch Sant Feliu és el lloc perfecte per visitar. Vostè pot tenir un dia de camp en l’àmplia i exuberant herba verda que envolta el lloc. A més, fins i tot es pot gaudir d’un recorregut de golf a tot el lloc!

img_1266Amb tan sols una quota d’entrada de $ 200 per visitant, ja es pot gaudir de la calor del sol i el pintoresc paisatge del ritme. Vostè no ha de preocupar de no avorrir-se de veritat visiblement mirant el paisatge, ja que tenen activitat d’accés que vostè i la seva família o amics poden gaudir. També tenen allotjament per a aquells que volen passar la nit, i serveixen saborosa menjar que segurament satisfer els seus desitjos. Si té sort, pot fins i tot veure un torneig de golf! Gaudir d’unes vacances relaxants aquestes vacances de primavera amb vistes al Club de Golf Can Bosch Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *