Ressenya Històrica

El Club de Golf Can Bosch-Sant Feliu (originàriament Club de Golf Can Bosch) va ésser fundat l’any 1992 i ocupa en la actualitat la desena posició d’antiguitat entre els camps en actiu de Catalunya. Parlem d’un camp de golf eminentment d’us social, obert també al públic en general, gràcies a la excel·lent explotació mixta que realitza el Club conjuntament amb els actuals propietaris de les instal·lacions: l’empresa Golf Residencial Sant Feliu, SL (que pertany al Grup Broquetas).

De marcat caràcter competitiu, el seu recorregut es molt exigent al combinar forats de mitja-llarga distància amb carrers estrets i ben protegits. No en va es un camp lloat pels jugadors professionals que participen en el que a dia d’avui es el PRO-AM amb la trajectòria més llarga de Catalunya en celebracions consecutives (XV l’ any 2010).

A l’actualitat i des de l’any 2003, es presidit pel Sr. FRANCISCO MONRABAL GAY, qui va succeir als anteriors presidents Sr. ANTONIO GARCÍA TORREGROSA (1995-2003) i GABRIEL BUIXÓ GUILLEUMINAS (1992-1995)

frese